Wat weet jij van het auteursrecht? Korte animatiefilmpjes

Korte animatiefilmpjes die kunnen worden gebruikt in voorlichting, modules informatievaardigheden of op de site van onderwijsbibliotheken.

Auteursrechten bij het maken van een scriptie. Oei! Hoe zit het daar ook alweer mee? Ben je student, druk in de weer met je scriptie en heb je vragen over auteursrechten? Kijk dan eens op www.auteursrechten.nl voor betrouwbare informatie rondom auteursrecht in het onderwijs.

Niet iedereen is zich bewust van de rechten die berusten op het materiaal dat zij gebruiken tijdens het schrijven van een scriptie. Op www.auteursrechten.nl kun je als student terecht voor praktische en betrouwbare informatie over auteursrechtelijke kwesties en bijbehorende wet- en regelgeving in het onderwijs.

Ben je een filmpje aan het maken? En heb je daarbij rekening gehouden met de auteursrechten? Er zijn een heleboel zaken om rekening mee te houden als het om de wet- en regelgeving rondom het auteursrecht gaat. Maak je gebruik van bestaand materiaal? Heb je je bronnen juist vermeld? Heeft iedereen die in beeld komt daarvoor toestemming gegeven? De antwoorden op deze vragen vind je op www.auteursrechten.nl, de website voor praktische en betrouwbare informatie over auteursrechtelijke kwesties en bijbehorende wet- en regelgeving in het onderwijs.

Of het nu gaat om het inzetten van video’s tijdens een college, het samenstellen van een reader of het gebruiken van een quote of citaat: als docent krijg je al gauw te maken krijgen met wet- en regelgeving op het gebied van auteursrecht. Niet iedereen is zich bewust van de rechten die berusten op het materiaal dat zij gebruiken. Op www.auteursrechten.nl kun je als docent terecht voor praktische en betrouwbare informatie over auteursrechtelijke kwesties en bijbehorende wet- en regelgeving in het onderwijs.

Als onderzoeker krijg je vroeg of laat te maken met wet- en regelgeving op het gebied van auteursrecht. Ben je je bewust van de rechten die berusten op het materiaal dat je gebruikt? Weet je wie de eigenaar is van jouw onderzoek(sdata)? Op www.auteursrechten.nl kun je als onderzoeker terecht voor praktische en betrouwbare informatie over auteursrechtelijke kwesties en bijbehorende wet- en regelgeving in het onderwijs.

FavoriteLoadingToevoegen aan 'Mijn tools'
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen waardering)
Laden...